Rainer Saad • 29. aprill 2016 • 1 min
Jaga lugu:

Tallinna Vesi teatas dividendi suuruse

Tallinna Vesi  Foto: Erik Prozes

Tallinna Vee nõukogu kinnitas kasumi jaotamise ettepaneku aktsionäride üldkoosolekule.

Nõukogu tegi ettepaneku jaotada dividendidena 0,90 eurot aktsia kohta ettevõtte eelmise aasta seisuga kogunenud 89 miljoni eurosest jaotamata kasumist, sh 2015. aasta 19,85 miljoni eurosest puhaskasumist. A-aktsia omanikele makstakse dividende 0,90 eurot aktsia kohta ja B-aktsia omanikule 600 eurot aktsia kohta.

A-aktsia dividendi suurus oli sama suur kui eelmisel aastal. LHV ja Swedbank ootasid samuti 0,90 euro suurust dividendi.

02. juunil 2016. toimuval aktsionäride üldkoosolekul toimub hääletus makstavate dividendide üle. Dividendid makstakse aktsionäridele välja 2016. aasta juunis.

Tallinna Veel käib jätkuvalt kaks väga olulist kohtuvaidlust teenuslepingu ja tariifide kohta nii kohalikul kui ka rahvusvahelisel tasandil. Esimeses kvartalis kummaski vaidluses istungeid ei toimunud. Rahvusvahelise arbitraažimenetluse ajakava on avalik ning huvilistele kättesaadav ettevõtte 22. juunil eelmisel aastal avalikustatud börsiteatest. Selle põhjal toimub viimane istung tänavu novembris.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt