Indrek Mäe • 18. mai 2016
Jaga lugu:

Goldman Sachs plaanib Austraalia investeerimisäri müümist

Goldman Sachs  Foto: EPA

USA investeerimispank Goldman Sachs kaalub oma Austraalia investeerimisärist väljumist, sest juhtkonna vahetus aitaks saavutada senisest suurema kasvu.

Austraalia meedia teatel on Goldman Sachs huvitatud eelkõige juhtkonna vahetusest. „Me usume, et kasv on kõige paremini saavutatav uute omanike käe all,“ ütles Goldman Sachsi Austraalia haru juht Simon Rothery Bloombergile.

Tehing puudutaks vaid investeerimisüksust. „Kõik, mis puudutab ärinõustamist ning Goldman Sachsi muud tegevust Austraalias, jääb samaks,“ kinnitas Rothery.

Investorite hulgas on kasvamas skeptilisus passiivsete investeerimisstrateegiate suhtes, mis pakuvad väiksemat riski madalama tootlusega. „See suurendab kindlasti vajadust aktiivsema juhtimise järele,“ ütles Sydney vanemanalüütik Tim Wong võimalikku tehingut kommenteerides. „Fondijuhid peavad töötama välja uusi ebastandardseid strateegiaid ning tõstma passiivsete fondide konkurentsivõimet,“ lõpetas ta.

Jaga lugu:
Hetkel kuum