• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Nafta hind hakkas uuesti langema

  Ka bensiini hinnad langevad.Foto: EPA

  Naftahinnad langesid nädala ajaga 4 protsenti, sest investorid kardavad, et ülepakkumine kestab oodatust kaugem, vahendab Reuters.

  Prognoositakse, et Iraagi naftaeksport hakkab pärast kaks kuud kestnud langust uuesti tõusma. Iraak on OPECi riikide tootmismahte arvestades Saudi Araabia järel teisel kohal.
  USAs kasvas puurtornide arv sellel nädalal 14 võrra 371ni. Varud on jätkuvalt suured ning kardetakse, et nafta hinna jõulise taastumise tõttu hakatakse tootmist suurendama. Sellel nädalal teatas USA Energia ja Informatsiooni Administratsioon, et USA nafta- ja naftasaaduste varud kasvasid sellel nädalal 2,08 miljardi barrelini, mis on kõigi aegade rekord.
  „Juba praegu on naftaturul ülepakkumine. Varud on rikkalikud ning suletud rafineerimistehased alustavad peagi uuesti tööd,“ ütles Liquidity Energy maakler Pete Donovan.
  Brenti toornafta hind langes täna 1,1 protsenti 45,69 dollarini barrelist. WTI odavnes 1,3 protsenti ning barrel maksis päeva lõpuks 44,19 dollarit. Nädala jooksul on hinnad langenud ligi 4 protsenti. Rotterdami 95 bensiini tonnihind on langenud aga 442 dollarini.
  Nafta hindu survestab ka dollari tugevnemine. Valuuta kallines täna kõrgeima tasemeni alates märtsist.
   
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Euroopa aktsiad on heitlikku nädalat lõpetamas langusega
Euroopa aktsiaturud on lõpetamas heitlikku nädalat napi langusega vaatamata sellele, et päeva alustati enam kui pooleprotsendilise tõusuga. Investorid muretsevad eelkõige koroonaviiruse omikronitüve pärast, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on lõpetamas heitlikku nädalat napi langusega vaatamata sellele, et päeva alustati enam kui pooleprotsendilise tõusuga. Investorid muretsevad eelkõige koroonaviiruse omikronitüve pärast, vahendab Reuters.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Rainer Vakra lahkub Tallinna Soojusest ja asub juhtima keskkonnaametit Rainer Vakra: keskkond on minu elu ja kirg
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.