Apple'i nutikella müük langes 55 protsenti

22. juuli 2016, 19:41
Apple'i nutikellad
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160722/BORS/160729892/AR/0/AR-160729892.jpg

Uuringufirma IDC uuest raportist selgub, et Apple Watchi müük on alates 2015. aasta algusest langenud 55 protsendi võrra, vahendab CNN Money.

Nutikell tuli müüki eelmise aasta alguses, huvi oli suur ning esimese kolme kuuga müüdi 3,6 miljonit kella. Eelmisel kvartalil müüs Apple aga vaid 1,6 miljonit kella, selgub IDC andmetest. See tähendab, et müük on veidi enam kui aasta ajaga üle poole võrra vähenenud.

Sellel sügisel plaanib ettevõtte Apple Watchi jaoks tuua turule uue operatsioonisüsteemi – see peaks olema eelmisest kiirem ja värskete omadustega. Tõenäoliselt avalikustatakse ka uue disainiga „Apple Watch 2“.

„Tarbijad on hoidunud sellel aastal nutikella ostmast, sest nad ootavad uuendusi,“ ütles IDC analüütik Jitesh Ubrani.

Samal ajal on teiste tootjate tulemused aga paranemas. Oma turuosa suurendasid nii LG Electronics, Lenovo kui ka Samsung. Tõsi, ettevõtted ei müü siiski nii palju kellasid kui Apple, mis tähendab, et neil on ka rohkem kasvuruumi.

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. July 2016, 19:41
Otsi:

Ava täpsem otsing