• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Alphabeti tulemused ületasid ootusi

  GoogleFoto: epa

  Google'i emafirma Alphabet üllatas analüütikuid, kui teatas, et kolmandas kvartalis kasvas ettevõtte käive viiendiku võrra, vahendab Reuters.

  Eriti edukas oli ettevõtte jaoks just mobiilireklaami ning videote käekäik.
  BGC Partnersi analüütik Colin Gillis lausus, et headest tulemustest võib järeldada, et Google navigeerib oskuslikult tavalise ehk nii-öelda arvutireklaami ning mobiilireklaami vahel. Ta lisas, et kuigi reeglina maksavad ettevõtted tavareklaami eest rohkem kui mobiilireklaami eest, on see nii kvartalitulemusi kui ka üldiseid arenguid tõenäoliselt muutumas.
  Alphabeti aktsia hind reageeris tulemustele järelturul 6,5 protsendi suuruse tõusuga, kerkides 816 dollarini.
  Google’i juht Sundar Pichai lausus, et ettevõtte üks olulisi osi on ka videokomponent ning videokeskkonnal YouTube läheb jätkuvalt suurepäraselt.
  Alphabeti kolmanda kvartali konsolideeritud käive tõusis 21,50 miljardini. Möödunud aasta samal perioodil oli ettevõtte käive 17,73 miljardit. Ühtlasi ületas tulemus ootusi: analüütikud olid oodanud 20,76 miljardi dollari suurust käivet.
  Google’i reklaamikäive kasvas 19,5% võrra, 19,14 miljardini. Muuseas teenis Google võrreldes varasemaga märkimisväärselt rohkem raha just reklaamidele klikkimise eest. Teisalt on analüütikud mures, et võrreldes varasemaga pole ühe reklaamikliki hind eriti tõusnud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.