• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Silvano käive kukkus, kasum kasvas

  Pesutootja Silvano kauplus.Foto: Meeli Küttim

  Silvano Fashion Group suutis teises kvartalis suurendada kasumit, kuid käive oli võrreldes mullusega väiksem.

  Pesutootja möödunud kvartali müügitulu oli 17,2 miljonit 000 eurot, samas kui eelmisel aastal oli sama näitaja 21,4 miljonit eurot.
  Silvano tulumaksueelne kasum aga kasvas. Kui eelmise aasta teises kvartalis oli selle suurus 4 655 000 eurot, siis tänavu on börsifirma tulumaksueelne kasum 5 025 000 eurot.
  Poolaasta lõikes mõjutas ettevõtte tegevust aga jätkuv majanduskriis kontserni peamistel turgudel ehk Venemaal, Valgevenes, Kasahstanis ja Ukrainas. „Varasemate devalveerimiste ja kõrgete inflatsioonimäärade tõttu kannatada saanud ostujõud regiooni riikides püsib jätkuvalt madalal,“ ütles Silvano Fashion Groupi finantsdirektor Aleksei Kadõrko börsiteate vahendusel. „Seetõttu on tuleviku ootused pigem negatiivsel kui neutraalsel poolel,“ lisas ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.