• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  UBS: OPECi naftatoodang langeb

  NaftapuurtornFoto: EPA

  UBS teatas, et kuigi juulis oli OPECi liikmesriikide naftatoodang oodatust kõrgemal, ei pruugi asjad sama rada pidi sel kuul edasi minna.

  Juulis kasvas OPECi riikide päevane naftatoodang 150 000 barreli võrra 33,39 miljoni barrelini. Toodangu suurenemist juhtis eeskätt Saudi Araabia suurenenud naftatoodang. Ka Iraak tõstis naftatoodangut.
  Sellest hoolimata ennustab UBS, et Iraagi naftatoodang langeb, kuna juuli lõpus toimusid Iraagis rünnakud. Samuti peaks langema Nigeeria naftatoodang, kuna ka seal algas taas sõjategevus. Liibüa puhul pole samuti oodata naftatoodangu kasvu.
  OPEC on viimasel ajal olnud fookuses seoses spekulatsioonidega kärpida naftatoodangut ja seega ka stabiliseerida vähemalt mingis ulatuses turgu. OPECi ministrite kohtumine peaks toimuma järgmisel kuul.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ettevaatust keskmise palgaga, see on fatamorgaana
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Rääkides keskmisest palgast, oleme kohati sattunud kujutluste küüsi, mida tekitab sektorite enneolematu ebavõrdsus, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hiina telefonitootja avab elektriautode tehase
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
Hiina nutitelefonide valmistaja Xiaomi ehitab riigi pealinna Pekingisse tehase, kus saab aastas toota 300 000 elektriautot, vahendab Reuters.
USA kaubanduspüha tabas ootamatu pööre
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide ostlejad kulutasid tänavu musta reede ajal e-poodides vähem kui mullu, vahendab Reuters.
Advokaadibüroode TOPi võitja: võidu toob oskus muuta vajadusel kiiresti fookust
Tänavuse Äripäeva advokaadibüroode edetabeli võitis juba teist aastat järjest advokaadibüroo Cobalt. Võitudest ja nendeni jõudmisest avaldavad saladusi juhtivpartner Jaanus Mody ja partner Martin Simovart.
Tänavuse Äripäeva advokaadibüroode edetabeli võitis juba teist aastat järjest advokaadibüroo Cobalt. Võitudest ja nendeni jõudmisest avaldavad saladusi juhtivpartner Jaanus Mody ja partner Martin Simovart.