Juhan Lang • 22. august 2016 kell 9:45
Börsiuudised
Ainult tellijale

Mikk Talpsepp käivitas uue miljoniprojekti

Mikk Talpsepa ja Tõnis-Denis Merkuljevi poolt korraldatava konverentsi üks peaesineja on legendaarne USA investor Jim Rogers.  Foto: Erakogu

Mullu kevadel oma uue investeerimisfirmaga Etalon Varahaldus kohalikelt väikeinvestoritelt üle kahe miljoni euro kaasanud Mikk Talpsepal on Kagu-Aasias käsil uus, ambitsioonikas ja börsidel kauplemisest sootuks erinev äri.

„Kindlasti on tegu täiesti teistsuguse ärivaldkonnaga kui tavapärane investeerimine,“ kinnitas Talpsepp, kes tõmbas uue rahvusvahelise megaprojekti käima koos kohalikke investeerimishuvilisi koondava Investeerimisklubi asutaja ja ühe eestvedaja Tõnis-Denis Merkuljeviga.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum