• Jaga lugu:

  Analüütik: Putin pole ulatuslikuks erastamisprojektiks valmis

  Trusted Sourcesi analüütik Christopher Granville kritiseerib Venemaa presidendi Vladimir Putini ütlusi seoses riikliku erastamisprojektiga.

  Nimelt andis Venemaa teada, et soovib müüa riigi osaluse naftafirmas Bashneft. 50,08% suuruse osaluse ostab ära aga Rosneft, kes on Venemaa suurim naftatootja ning Kremli mõju all.
  Rosneft maksis tehingu eest 329,69 miljardit rubla ning Venemaa president Vladimir Putin ütles tehingut kommenteerides, et see võib anda tugeva hoo sisse teistelegi erastamisprotsessidele, vahendab CNBC.
  Kriitikud on aga öelnud, et Putini jutus pole tõetera sees, kuna osa Bashneftist ostis Rosneft, mis on Kremli mõju all, ning ulatuslikust erastamisprotsessist seetõttu rääkida ei saa.
  “Ma ei usu, et Putin oleks valmis erastama riigiettevõtetest enamusosalust, vaid pigem väiksemaid osalusi, mis võiksid huvi pakkuda aktsiaturgudele,” arutles ta.
  Ühe näitena tõi Granville osaluse teemanditootjas Alrosa. Vene riik omab osalust ettevõttes ning on valmis väikse osa sellest maha müüma. Analüütiku hinnangul võib selliseid käike oodata teisigi. 
  “Seega on valitsuse strateegia hea pigem makromajanduslikus mõttes, ent struktuurset poolt vaadates midagi ilmselt ei muutu,” viitas Granville ning märkis, et eraomandit ning konkurentsivõimet silmas pidades muudatusi oodata pole.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Porto Franco laenuleping häbistab üht korralikku saladust
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Euroopa Liidu automüük pööras langusse, Eestis kasvab
Kevadise tempoka tõusu järel pööras juulis ja augustis uute sõiduautode müük Euroopa Liidus langusse, edastas Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Liit.
Kevadise tempoka tõusu järel pööras juulis ja augustis uute sõiduautode müük Euroopa Liidus langusse, edastas Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Liit.