• Jaga lugu:

  Raport: Deutsche Bank plaanib USAs äritegevust piirata

  Deutsche BankFoto: EPA

  Deutsche Bank plaanib võimalust oma USA tegevus koomale tõmmata, mis on osa laiemas plaanist kulusid vähendada, selgub mitmest meediaraportist.

  USA äritegevuse vähendamist on kaalunud ettevõtte järelevalvenõukogu ja see on tõenäolisem kui varahalduse divisjoni müük, teatas meediaväljaanne Süddeutsche Zeitung, mis tsiteeris asjaga kursis olevat inimest, kes soovis jääda anonüümseks. Otsust ei ole veel Saksa ajalehe teatel vastu võetud. Reutersi andmetel ei plaani Deutsche Bank USA tegevust täielikult lõpetada. Deutsche Banki New Yorgi pressiesindaja keeldus kommentaaridest.
  Ettevõtte tegevjuht John Cryan on sattunud surve alla, sest USA justiitsministeeriumi esitatud 14 miljardi dollari suurune nõue ähvardab panga kasumlikkust vähendada. Ettevõtte aktsia on järsult kukkunud ning analüütikud muretsevad panga kapitaliseerituse pärast. Sellegi poolest on Cryan öelnud, et pank ei plaani turgudelt kapitali koguda. Ta loodab, et USA justiitsministeerium vähendab oma nõuet.
  Deutsche Banki aktsia on Frankfurdi börsil täna tõusnud 0,9 protsenti 12,34 euroni. Sellel aastal on panga aktsia odavnenud üle 45 protsendi.
  Pangal on Põhja-Ameerikas 10 842 töötajat, mis on umbes 10 protsenti nende ülemaailmsest tööjõust. Cyrani restruktueerimisplaani järgi vähendatakse töökohtade arvu 9000 võrra, nendest 4000 kaotatakse Saksamaal.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Juhan Aguraiuja: viis taastuvenergia trendi, millel silm peal hoida
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
USAs on vaktsineeritud 70% inimestest
USAs on 70% inimestest saanud vähemalt ühe doosi Covid-19 vaktsiini, mis tähistab olulist verstaposti pandeemia vastases võitluses, vahendab Bloomberg.
USAs on 70% inimestest saanud vähemalt ühe doosi Covid-19 vaktsiini, mis tähistab olulist verstaposti pandeemia vastases võitluses, vahendab Bloomberg.
T1 alghind on isegi suurima võlausaldaja arvates liiga kõrge
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Nordica sai iseseisvaks lennufirmaks
Nordic Aviation Groupi kuuluv Nordica teatas, et alustab tegevust iseseisva lennuettevõttena ja teeb täna oma nime alt esimesed regulaarlennud.
Nordic Aviation Groupi kuuluv Nordica teatas, et alustab tegevust iseseisva lennuettevõttena ja teeb täna oma nime alt esimesed regulaarlennud.