British Airwaysi töötajad streigivad enne jõule

15. detsember 2016, 10:30
British Airways
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20161215/BORS/161219839/AR/0/AR-161219839.jpg

Suurbritannia suurim ametiühing Unite Union andis teada, et lennufirma British Airwaysi salongipersonal hääletas ülekaalukalt parema palga nimel streikimise poolt.

Streik on kavandatud 21. detsembrile ning sellest võtab osa üle 2500 ametiühingusse kuuluva British Airwaysi töötaja. Streigivad stjuuardid-stjuardessid, kes teenindavad nii pika- kui ka lühimaalende.

Unite Unioni esindaja Matt Smith märkis, et salongipersonali palgad on väikesed, sageli alla riigi kesmkmise. “Meie liikmed hääletasid streigi poolt, sest British Airwaysi palgad pole vastuvõetavad ning meeskond on murdumise äärel,” lisas ta.

Lennufirma teatas, et streikimisplaan tuli neile halva üllatusena ning samuti tekitab see ebakindlust British Airwaysi klientide seas. “Proovime probleemi võimalikult kiiresti lahendada, et mitte tekitada reisijatele probleeme,” lisatakse teates.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. December 2016, 10:01

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing