• Jaga lugu:

  Teslad muutuvad brittidele kallimaks

  Odavamaid Teslasid saavad britid tellida selle nädala lõpuni.Foto: EPA

  Seoses naela nõrgenemisega pärast Brexiti hääletust on Tesla otsustanud oma elektriautode hinda brittide jaoks tõsta, vahendab Bloomberg.

  Tesla tõstab Suurbritannias järgmisel aastal hindu 5% võrra. Tesla kõneisik on öelnud, et see tuleneb just naela nõrgenemisest.
  Suurbritannia nael on pärast rahvahääletust, kus inimesed pooldasid riigi Euroopa Liidust lahkumist, kukkunud enam kui 15% võrra ning see on juba brittide jaoks tõstnud eeskätt importkaupade hindasid. Ka kodumaine toodang on muutunud kallimaks, kui osa sellest toodetakse välismaal.
  Tesla esindaja sõnul muutuvad autod brittide jaoks kallimaks, kui neil pole eeltellimust tehtud. Need, kes on oma auto tellinud nii-öelda vana hinnaga, ei pea midagi juurde maksma. Tesla teatel saab vana hinnaga autosid tellida kuni selle nädala lõpuni.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Porto Franco laenuleping häbistab üht korralikku saladust
USA jaemüük kasvas ootamatult
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
USA jaemüük kasvas augustis ootamatult, sellele aitasid kaasa kooliaasta algus ning valitsuse abirahad. See annab lootust, et Ühendriikide majandus ei aeglustu kolmandas kvartalis nii järsult, kui oodatakse, vahendab Reuters.
Kodulavastus - nipp, mis aitab müügile ja üürile kaasa
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Emotsioon, mis meid tabab kellegi koju sisse astudes, on tihti määrava tähtsusega. Lõhnad, valgus, detailid – kõik see kujundab arvamust esimeste sekundite jooksul. Kuidas valmistada oma kodu ette müügiks või üüriks nii, et tehing toimuks võimalikult kiiresti ja hea hinnaga? Septembrikuu Sisustaja uuris asja.
Euroopa Liidu automüük pööras langusse, Eestis kasvab
Kevadise tempoka tõusu järel pööras juulis ja augustis uute sõiduautode müük Euroopa Liidus langusse, edastas Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Liit.
Kevadise tempoka tõusu järel pööras juulis ja augustis uute sõiduautode müük Euroopa Liidus langusse, edastas Autode Müügi- ja Teenindusettevõtete Liit.