Mario Draghi Tallinnas: uued sõnad, sama poliitika

Mario Draghi  Foto: Scanpix/Reuters
Sirje Rank • 6. juuni 2017 kell 11:21
Börsiuudised
Ainult tellijale

Eesti Pangas tõstetakse laudu, loetakse vihmavarje ja paigaldatakse varugeneraatoreid, et kõik oleks valmis ja midagi ei läheks viltu, kui Euroopa Keskpank kolmapäeval-neljapäeval esimest korda Tallinnas oma rahapoliitika koosolekut peab.

Eesti Panga presidendi Ardo Hanssoni võõrustada on Mario Draghi, kes Euroopa Keskpanga presidendi ametis pole varem Eestis käinud, ning ülejäänud 18 euroala riigi keskpankade juhid. Lisaks kuus Euroopa Keskpanga juhatuse liiget. Otsust, mis Tallinnas vastu võetakse, kommenteerib Mario Draghi neljapäeva pärastlõunal Reaalkooli aulas toimuval pressikonverentsil.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum