Rait Kondor • 4. märts 2018 kell 11:00
Börsiuudised
Ainult tellijale

Novaturase IPO – kas märkida?

Novatours.  Foto: Raigo Pajula, Postimees/Scanpix

Novaturas, mis Eestis ja Lätis on tuntud Novatoursi kaubamärgi all, on Baltimaade suurim reisikorraldaja, mis pakub oma aktsiaid müügiks avalikkusele kuni 7. märtsini, kuna üks ettevõtte suuromanikke müüb enamuse oma osalusest.

Novaturas pakub oma klientidele suures valikus pakettreise, mille populaarsemateks sihtkohtadeks on Vahemere ja Musta mere ümbruse riigid. Novaturase puhkusereisid väljuvad nii Vilniusest, Riiast kui ka Tallinnast. Novaturase hinnangu kohaselt on tema turuosa tšarterlendude korraldamisel Baltikumis 44%, sh Leedu vastaval turul on turuosa 49% ning Eestis ja Lätis 39%. Sellega ollakse Baltikumi turuliider ning seda juba alates 2004. aastast.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum