Indrek Mäe • 20. märts 2018
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Tüli brittidega räsib Vene aktsiaid

Vene turud reageerivad suhete pingestumisele negatiivselt  Foto: Scanpix

Soodsaks investeerimisturuks peetud, kuid poliitilistele riskidele avatud Venemaa börs vappub brittide ja Venemaa pingete tõttu, mis tekkisid seoses eksspioon Sergei Skripali ning tema tütre mürgitamisega.

Täpsemalt mürgitati Inglismaal Salisburys 4. märtsil närvigaasiga endist vene luurajat Sergei Skrpali ja tema tütart, kes nüüd on kriitilises seisundis haiglas. Suurbritannia süüdistab nende heaks luuramise eest Venemaal vangi mõistetud, kuid spioonide vahetuse korras amnestia saanud Skripali mürgitamises just Venemaad.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum