• Jaga lugu:

  Nvidia investorid ootavad imetulemusi

  Nvidia aktsia on võimsalt tõusnud.Foto: epa

  Nvidia aktsia püüab täna uusi rekordeid, sest ettevõte teatab õhtul pärast turgude sulgumist oma kvartalitulemused. Ootused on väga kõrged, kirjutab CNBC.

  „On olemas vana kauplemisreegel – kui aktsia jõuab uue rekordini, siis tuleb tähelepanelik olla,“ ütles investeerimisfirma BK Asset Managementi valuutaturgude juht Boris Schlossberg. „Tavaliselt tähendab see, et head ajad on ees. Ma arvan, et see kehtib ka Nvidia kohta.“
  Nvidia aktsia on täna tõusnud 1,5 protsenti, 259 dollarini. Eile tõusis aktsia samuti mitu protsenti.
  Pooljuhte tootva Nvidia aktsia tõusis täna juba teist päeva järjest kõigi aegade rekordini. Eelmine rekord pärineb selle aasta märtsist.
  „Ettevõte on just teinud ülemineku mängudelt tehisintellektile ja pilveteenustele, mis on tõesti kogu arvutite tulevik,“ ütles Schlossberg.
  Oodatakse, et Nvidia tulemused saavad olema väga head. Kasum peaks kasvama kvartalis (eelmise aasta sama ajaga võrreldes) 84,5 protsenti, selgub FactSeti andmetest. Müügikäive peaks prognooside kohaselt tõusma enam kui 49 protsenti.
  „See on väga-väga positiivne, et aktsia enne tulemuste teatamist kallineb, sest investorid juba teavad, et ettevõte ületab ootusi,“ ütles Schlossberg.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.