Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Baltika läbib noorenduskuuri

Baltika Kvartalis asuv kontor ning kauplus.
Baltika Kvartalis asuv kontor ning kauplus.  Foto: Andras Kralla

Kiratsev rõivatööstus Baltika lubas järgneva paari aastaga korraliku uuenemiskuuri läbi teha, et jätkata senisest hulga saledamana.

Käisin vabakuulajana Baltika aktsionäride koosolekul. Aga ettevõte kiratseb ikka nii hullusti, et käsi mul tema aktsia järele tõusnud pole. Kuid viletsate aktsiate puhul kehtib ikka reegel, et on kaks varianti: kas ujuvad välja või lähevad sootuks põhja.

Vähem harusid, teravam fookus

Nüüd rääkiski juhatuse esimees Meelis Milder „viisaastakuplaanist“, millega ta kontserni saatuse ümber pöörata plaanib. Eelmisel aastal teeniti 47miljonilise käibe juures napilt 0,1 miljonit eurot kasumit. „Mis sest, et kasum oli väike! Aga see-eest märgiline,“ viitas ta keerulisele aastale. Hädades näeb ta süüd moemaailma tabanud ümberkorraldustel, mis pitsitavad kõiki maailma moemajasid - kõik alles püüavad uute tingimuste-trendidega toime tulla. Milderi tiim on välja otsinud neli kuradit, millega eesolevatel aastatel võitlusse astutakse.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt