Pille Ivask • 18. mai 2018 kell 20:04

BoA: Netflixi ootab suur tulevik

Foto: Scanpix

Bank of America Merrill Lynchi analüütikud usuvad, et Netflixil läheb tulevikus nõnda hästi, et aastaks 2030 on voogedastuskeskkonna vaatajate arv praegusega võrreldes kolmekordistunud.

Ühtlasi säilitas BoA Netflixile ostusoovituse. Analüütik Nat Schindler tõdes, et kuigi tulevikus saab Netflixil olema ilmselt konkurente ning omajagu tuleb rinda pista riikide regulatsioonidega, on voogedastuskeskkonna sisuline pool nõnda tugev, et suudab uusi tellijaid meelitada. Samuti on Netflix omasarnaste seas tulevikus ilmselt suurima turuosaga.

Schindler tõstis Netflixi hinnasihi varasemalt 352 dollarilt 347 dollarile. Aastaks 2030 peaks Netflixi kasutajate arv jõudma 360 miljonini. Tänavu esimeses kvartalis oli Netflixi tellijate arv 125 miljonit.

Tänavu on Netflixi aktsia olnud S&P 500 nimistusse kuuluvatest aktsiatest edukaim. Aktsia on kerkinud sel aastal koguni 70%, indeks on edenenud aga 2%.

Hetkel kuum