Äripäev • 4. juuni 2018 kell 6:08

Nordecon sõlmis 4,5miljonise lepingu

Nordecon ehitab.  Foto: Andras Kralla

Nordecon teatas, et nende kontserni kuuluv Nordecon Betoon (brändinimi NOBE) sõlmis lepingu Holding OÜga, et ehitada Tallinna Liimi tänaval asuvale kinnistule 8korruseline majutushoone, milles on netopinda 5088 m².

Lepingu maksumus on 4,5 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks. Maja valmib tuleva aasta juulis.

Nordeconi kontsern on keskendunud hoonete ja rajatiste ehitamise projektijuhtimisele ja peatöövõtule. Kontserni ettevõtted tegutsevad Eestis, Ukrainas, Soomes ja Rootsis. Emaettevõte Nordecon AS on registreeritud ja asub Tallinnas. Kontserni mullune konsolideeritud müügitulu oli 231 miljonit eurot. Kontsern annab tööd ligi 700 inimesele. Alates maist 2006 on Nordeconi aktsiad noteeritud Nasdaq Tallinna börsi põhinimekirjas.

Hetkel kuum