• Jaga lugu:

  Ford lõi taas käed Baiduga

  FordFoto: Reuters

  Autotootja Ford teatas, et sõlmib uue koostöölepingu Hiina internetigigandiga Baidu.

  Üheskoos hakatakse arendama tehisintellektil põhinevaid tehnoloogiaid ning erinevaid digiteenuseid. Uue leppe kohaselt hakkavad Baidu ja Ford tööd tegema uue, Hiina autodes kasutatava infotainment'i süsteemi kallal.
  Fordi eesmärk on Hiinas rohkem kanda kinnitada ning püüda seal konkurentidele järele jõuda.
  Aastaid tagasi oli Hiina Fordi jaoks üpris edukas turg, ent autotootja pole siiski suutnud tehnoloogiavidinaid armastavate hiinlaste jaoks piisavalt kiiresti oma tehnoloogiaid arendada.
  Ford on varasemalt juba Baiduga koostööleppe sõlminud. Möödunud aastal teatas Ford, et on liitumas Baidu arendatava isesõitvate autode tarkvaraga. Viimase nimeks saab Apollo ning oma olemuselt meenutab see näiteks Google’i Androidi süsteemi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Keskerakond kaotas pealinnas ainuvõimu
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Keskerakond valimised pealinnas küll võitis, kuid kaotas pikki aastaid kestnud ainuvõimu. Pealinna volikogu saab olema kirju.
Summa on kasvanud: Veli Kraavi vastased küsivad tagasi üüratut võlga
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.
Täna kogunesid kohtusse Veli Kraavi pankrotiasja esimesele võlausaldajate koosolekule trobikond haldureid ja teised võlausaldajate esindajad, et Kraavi pankrot käima lükata. Kraavilt nõutav summa on kasvanud meeletu hüppega.