Mait Kraun • 14. august 2018 kell 6:34

Musk kaalubki Tesla börsilt äraviimist

Elon Musk  Foto: epa

Elon Musk tõi avalikkuse ette rohkem detaile Tesla võimaliku börsilt äraviimise kohta – koostööd tehakse tuntud finantsnõustajate ja juristidega, vahendab MarketWatch.

„Mul on väga hea meel töötada Silver Lake’i ja Goldman Sachsi finantsnõustajatega,“ ütles Tesla asutaja ja tegevjuht. Ta mainis ka kahte prominentset õigusfirmat, mis on tuntud kõrge profiili ja keeruliste juhtumite lahendamisel.

I’m excited to work with Silver Lake and Goldman Sachs as financial advisors, plus Wachtell, Lipton, Rosen & Katz and Munger, Tolles & Olson as legal advisors, on the proposal to take Tesla private— Elon Musk (@elonmusk) August 14, 2018

Tesla pressiesindaja meediale rohkem infot pole andnud. Samal päeval kirjutas Musk blogipostituses, et Saudi Araabia naftafond on mitu korda teda jutule kutsunud. Teemaks on olnud Tesla privatiseerimine. Tõenäoliselt andis Musk sellega märku, kust võiks tulla sammu jaoks rahastus.

„Ma lahkusin 31. juuli kohtumiselt teadmisega, et Saudi naftafondi panus võib olla väga arvestatav ning asjad tuleb lihtsalt käima lükata,“ kirjutas ta.

Tesla aktsia on tänavu kallinenud 14 protsenti, S&P 500 on sama ajaga lisanud 5,6 protsenti.

Hetkel kuum