• Jaga lugu:

  USA suurpank on Amazoni osas jätkuvalt positiivne

  Foto: Juan Carlos Ulate/Scanpix

  USA suurpanga Wells Fargo analüütik tõstis Amazoni aktsia hinnasihti, öeldes, et Amazonist peaks nende hinnangul saama käesoleval aastal USA suurim rõivaste jaemüüja, vahendab MarketWatchi portaal.

  Wells Fargo tõstis Amazoni aktsia hinnasihi 2110 dollari pealt 2300 dollari peale. Wells Fargo analüütik märkis, et Euromonitori andmetele tuginedes oli Amazon 2017. aastal Walmarti järel suuruselt teine rõivaste jaemüüja, kuid käesoleva aasta teises kvartalis tõi Amazon tervelt ühe kolmandiku tervest rõivaste jaemüügi kasvust USA-s. Amazon võtab juurde uusi kliente ning klientide veebis viibimise aega, nii et eelmisel aastal müüdi Amazoni platvormidel Well Fargo kohaselt ligi 25 miljardi dollari eest kaupa.
  „Kui 2012. aastal toimus vaid 1,4% rõivaste ja jalanõude müügist Amazoni platvormidel, siis eelmisel aastal jõudis see näitaja 7,2% peale ning 2018. aastal on see tõenäoliselt 8,5%-9,0% vahemikus,“ kirjutas Wells Fargo analüütikute meeskonna juht Ike Boruchow.
  Amazoni aktsia on viimase aastaga tõusnud 101%, edestades sellega SPDR-i jaekaubandusfirmade indeksfondi 29% ja S&P 500 indeksi 17% suurust tõusu. Täna on küll Amazoni aktsia 0,8% miinuses 1936 dollari peal, nii et triljonilisest turuväärtusest, kuhu jõuti eelmisel nädalal, on aktsia 5,5% allpool.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Andres Viia, Jüri Jõema: vajadus tarkvaraarendajate järele kasvab hüppeliselt
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
USA börs sulgus järjekordselt punases
Vaatamata positiivsele päeva algusele, võtsid USA peamised indeksid peallõunal suuna alla ja sulgusid punases. Sel nädalal pole indeksid üksi päev plussis sulgunud, vahendab Yahoo Finance.
Vaatamata positiivsele päeva algusele, võtsid USA peamised indeksid peallõunal suuna alla ja sulgusid punases. Sel nädalal pole indeksid üksi päev plussis sulgunud, vahendab Yahoo Finance.
Elmo Rent ja Telia toovad 5G tehnoloogia kaugjuhitavasse sõiduautosse
ELMO Rendi arendatav kaugjuhitavat tehnoloogiat kasutav lahendus võimaldab elektriauto kliendini toimetada ja vajadusel ümber parkida ilma juhi füüsilise kohalviibimiseta masinas. 5G võrku kasutades on auto ja kaugjuhtimispuldi vahel tekkiv viiteaeg minimaalne, mis parandab oluliselt reageerimisaega.
ELMO Rendi arendatav kaugjuhitavat tehnoloogiat kasutav lahendus võimaldab elektriauto kliendini toimetada ja vajadusel ümber parkida ilma juhi füüsilise kohalviibimiseta masinas. 5G võrku kasutades on auto ja kaugjuhtimispuldi vahel tekkiv viiteaeg minimaalne, mis parandab oluliselt reageerimisaega.
Raadiohommikus: Rakveret juhib koroonasse nakatunud linnapea ja Jaak Roosaare avaldab tänavused plaanid
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.