• Jaga lugu:

  S&P 500 indeksil seitsme kuu pikim tõususeeria

  New Yorgi börs.Foto: EPA

  USA aktsiaturud lõpetasid päeva väikse tõusuga. Kõikumist oli palju, sest väidetavalt tahab USA president Donald Trump Hiinale siiski uusi tariife kehtestada, vahendab MarketWatch.

  Dow Jonesi indeks tõusis 0,03 protsenti ja lõpetas päeva 26 155 punktil. Standard & Poor’s 500 kallines samuti 0,03 protsenti, 2905 punktini. S&P 500 jaoks oli tegemist viienda järjestikuse tõusupäevaga, mis on viimase seitsme kuu pikim seeria.
  Suurematest indeksitest oli ainuke kukkuja Nasdaq Composite, mis odavnes 0,1 protsenti.
  Kõik kolm indeksit hakkasid päeva keskel kukkuma, sest Bloomberg kirjutas, et Trump on andnud oma meeskonnale käsu Hiina vastaste tariifide kehtestamisega edasi minna. Seda vaatamata asjaolule, et Washington kutsus hiinlased uuesti läbirääkimiste laua taha. Võimalike tariifide all minevate kaupade väärtus on 200 miljardit dollarit.
  Tõsi, nädala lõikes läks aktsiatel siiski paremini. Dow tõusis 0,9 protsenti ja S&P 500 lisas 1,2 protsenti. S&P 500 indeksil on rekordist puudu 10 punkti.
  WTI toornafta lisas 0,6 protsenti ja Brent kallines 0,03 protsenti. Kummagi barrel maksis päeva lõpuks vastavalt 68,98 ja 78,20 dollarit.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Disney toob Eestisse oma voogedastusteenuse
The Walt Disney Company voogedastusteenus Disney+ on alates suvest kättesaadav 42 uues riigis ja 11 territooriumil. Uute turgude hulgas on ka Eesti ja ülejäänud Baltikum.
The Walt Disney Company voogedastusteenus Disney+ on alates suvest kättesaadav 42 uues riigis ja 11 territooriumil. Uute turgude hulgas on ka Eesti ja ülejäänud Baltikum.
Eestlased ostlevad aina julgemalt e-poodides
Koroonapandeemia ajal on e-ostude maht hüppeliselt suurenenud, märgib Eesti Pank.
Koroonapandeemia ajal on e-ostude maht hüppeliselt suurenenud, märgib Eesti Pank.
Päikeseenergia tootjate arv kolmekordistus ja kasvab veelgi
Möödunud aastal kasvas taastuvatest allikatest toodetud elektrienergia maht üle 15 protsendi, suurima osa taastuvenergiast andsid biomass, biogaas ja jäätmed ligi 60 protsendiga, kõige kiiremini kasvas aga päikeseenergia tootmise maht ja tootjate arv, teatas Elering.
Möödunud aastal kasvas taastuvatest allikatest toodetud elektrienergia maht üle 15 protsendi, suurima osa taastuvenergiast andsid biomass, biogaas ja jäätmed ligi 60 protsendiga, kõige kiiremini kasvas aga päikeseenergia tootmise maht ja tootjate arv, teatas Elering.