• Jaga lugu:

  Tesla nimetas nõukogu liikmeks Larry Ellisoni

  Larry Ellison kõnelemas Oracle'i aastakonverentsil 2014. aastal.Foto: Kimberly White/Getty Images/AFP/Scanpix

  Tesla nimetas kaks uut nõukogu liiget – Larry Ellisoni ja Kathleen Wilson-Thompsoni, et täita septembris kohtus saavutatud kokkulepet USA väärtpaberite ja börsi järelevalveametiga, vahendab CNBC.

  Septembris sõlmisid Tesla ja väärtpaberite ja börsi järelevalveamet kokkuleppe, mille kohaselt pidi Tesla kaasama nõukogusse kaks sõltumatut liiget ning uue nõukogu esimehe. USA väärtpaberite ja börsi järelevalveamet oli Tesla kohtusse kaevanud seoses Elon Muski Twitteri säutsuga, kus ta väitis, et plaanib firma börsilt ära viia 420 dollari pealt aktsia kohta.
  Ellison on tarkvarafirma Oracle kaasasutaja ning nõukogu esimees ning ta avalikustas hiljuti suurosaluse Teslas. Wilson-Thompson on Walgreen Boots Alliance’i ülemaailmne personaliosakonna juht ning endine Kelloggi tippjuht.
  „Ma olen Elon Muski väga lähedane sõber ning ma olen suurinvestor Teslas,“ ütles Ellison oktoobris toimunud Oracle’i konverentsi raames toimunud kohtumisel finantsanalüütikutega.
  Tesla pressiesindaja vähendas Ellisoni ja Muski isiklikku sideme olulisust, öeldes, et nad on läbi käinud vaid mõned korrad ning alati on see olnud suuremas seltskonnas. Pressiesindaja ütles veel, et Musk ja Ellison ei olnud rääkinud juba ligikaudu aasta aega, enne kui nüüd Ellison nõukogusse määrati. Tesla pressiesindaja sõnul on Ellisonil kolm miljonit Tesla aktsiat.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
USA ametivõimud hakkasid uurima Alibaba pilveäri
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
Raadiohommikus: Eesti IT-ettevõtete edulood Lähis-Idas ja spaaäri tulevikust kõrgete energiahindade juures
Dubai Expol käib Eesti IKT-sektori ettevõtete jaoks aktiivne töö ja ärisidemete sõlmimine. Cybernetica äriarenduse konsultant Kevin Tammearu räägib raadiohommikus sellest, kuidas õnnestus tal allkirjastada koostööleping Paapua Uus-Guinea valitsusega. Nortali Lähis-Ida ja Aafrika regiooni juht Marek Helm jagab kogemusi piirkonnas äri ajamisest ja ITLi juht Doris Põld selgitab, milliseid ärivõimalusi näevad Eesti IKT-ettevõtted Pärsia lahe regioonis.
Dubai Expol käib Eesti IKT-sektori ettevõtete jaoks aktiivne töö ja ärisidemete sõlmimine. Cybernetica äriarenduse konsultant Kevin Tammearu räägib raadiohommikus sellest, kuidas õnnestus tal allkirjastada koostööleping Paapua Uus-Guinea valitsusega. Nortali Lähis-Ida ja Aafrika regiooni juht Marek Helm jagab kogemusi piirkonnas äri ajamisest ja ITLi juht Doris Põld selgitab, milliseid ärivõimalusi näevad Eesti IKT-ettevõtted Pärsia lahe regioonis.
Valitsuses köeb kriis elektritoetuste pärast Keskerakond: vaja on lisaeelarvet
Kaks päeva kestnud läbirääkimised koalitsiooninõukogus ei ole Reformierakonda ja Keskerakonda suutnud kokkuleppeni viia, peaminister lubas esineda poliitilise avaldusega ning Keskerakonna juht Jüri Ratas ähvardas, et ajaaken hakkab vaikselt sulguma.
Kaks päeva kestnud läbirääkimised koalitsiooninõukogus ei ole Reformierakonda ja Keskerakonda suutnud kokkuleppeni viia, peaminister lubas esineda poliitilise avaldusega ning Keskerakonna juht Jüri Ratas ähvardas, et ajaaken hakkab vaikselt sulguma.