Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Veebruar tõi portfelli turbulentsi

Lõin veebruarikuu numbrid kokku ja kuigi jäin tulemusega plusspoolele, ei õnnestunud mul paraku USA turgu lüüa.

Kuu parim tõusja oli investor Toomase portfellis LHV aktsia.  Foto: Andras Kralla

Investorid armastavad end tihti igasuguste indeksitega võrrelda ja ma pole saladust teinud, et kaks indeksit, millega mina enda portfelli olen võidu jooksma pannud, on Standard & Poor´s 500 ja Tallinna börsiindeks. Viimast võitsin korralikult: kui Tallinna börs kukkus veebruaris eelkõige Tallinki nõrkuse tõttu 1,4%, siis SPX kosus eurodes arvestatuna 3,6%. Mina teenisin napilt paar tuhat eurot ja mu portfell kosus jaanuariga võrreldes vaid 0,6% ehk aastataguse ajaga on mu portfell kasvanud vaid 6,2% (2252 eurot), nii et 12protsendisest tootluseesmärgist jään veel maha. Plussis oli laias laastus pool portfellist.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum