Anu Lill • 7. juuni 2019 kell 8:20
Börsiuudised
Ainult tellijale

Uutel Huawei telefonidel tuleb Facebooki äpiga raskusi

Kliendid, kellel on juba Huawei telefonid, saavad endiselt oma rakendusi kasutada ja värskendusi vastu võtta, kuid Facebook peatas uutesse Huawei telefonidesse Facebooki, WhatsAppi ja Instagrami rakenduse eelinstalleerimise, kirjutab Reuters.

Analüütikud ennustavad Huawei telefonimüügile dramaatilist langust.  Foto: Veiko Tõkman

Facebooki otsus on löök Hiina tehnoloogiahiiglasele, kes püüab oma äritegevust siiski elus hoida, kuigi tal on keelatud USAst osade ja tarkvara ostmine. Kliendid, kellel on juba Huawei telefonid, saavad endiselt oma rakendusi kasutada ja värskendusi vastu võtta. Kuid uued Huawei telefonid ei saa enam Facebooki, WhatsAppi ja Instagrami rakendusi eelinstallida.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum