Liina Laks • 9. august 2019 kell 10:13
Börsiuudised
Ainult tellijale

Bayer tahab end 8 miljardiga süüdistustest vabaks osta

Saksamaa keemiatootja Bayer on hädas: pärast seda, kui ta ostis USA keemiatootja Monsanto, sajab talle süüdistusi vähi tekitamises sisse uksest ja aknast. Nüüd otsib ta lahendust, kuidas kulukatest kohtuprotsessidest pääseda.

Foto: Martin Meissner

Bayer on USA-le välja pakkunud, et maksab 8 miljardit dollarit, et pääseda teda USAs ootavast 18 000 kohtuprotsessist, vahendas Handelsblatt täna ennelõunal. Pärastlõunal kirjutas Reuters, et roundupi-kohtuprotsessi peamine vahendaja Ken Feinberg lükkas väited oma meilis ümber. "Selline väide on väljamõeldis. Kompensatsioon ei ole olnud globaalsete vahenduskõneluste osaks," teatas Feinberg kirjas.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum