Rait Kondor • 1. november 2019 kell 20:59
Börsiuudised
Ainult tellijale

USA ja Hiina kaubandusleppe sõlmimine nihkub järjest lähemale

Geldscheine auf Nationalfahnen Geldscheine auf Nationalfahnen 14.06.2019, Borkwalde, Brandenburg, Zwei Geldscheine liegen auf den Nationalfahnen der USA und Chinas. *** Banknotes on national flags Banknotes on national flags 14 06 2019, Borkwalde, Brandenburg, Two banknotes are on the national flags of the USA and China   Foto: Sascha Steinach/Scanpix

Nii USA kui Hiina pool teatasid reedel, et läbirääkijad on kahe riigi kaubanduskõneluste puhul jõudnud mitmes küsimuses üksmeelele, mis toob kaubandusleppe sõlmimise järjest lähemale.

USA presidendi majandusnõunik Larry Kudlow ütles reedel, et USA ja Hiina läbirääkijad on teinud „suuri edusamme,“ kaubanduslepingu „esimese etapi“ lõpetamise jaoks, kuigi leping ei ole veel sada protsenti valmis, vahendab Reuters. USA kaubandusminister Wilbur Ross ütles reedel antud intervjuus, et leping on lõpetamisjärgus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum