Artur Erik Lindmaa • 17. detsember 2019 kell 16:49
Börsiuudised
Ainult tellijale

Börs: turud hoiavad rekordtaset

USA aktsiad peatusid pärast nelja päevast rallit, kuid püsisid teisipäeval endiselt rekordtasemetel. Boeingu aktsiate odavnemine rõhus Dow Jones aktsiaindeksi tõusu, pärast seda kui lennukimüüja teatas 737 MAX tootmise lõpetamist.

Foto: Reuters/Scanpix

Wall Streeti tõusu on toetanud osaliselt reedel sõlmitud USA-Hiina kaubandusleping. Teisipäev tõi uudised, et USA tööstuse tootmine tõusis eelmisel kuul prognoositust rohkem. Föderaalreservi andmed näitasid, et General Motorsi tehaste streigi lõpp stimuleeris autode tootmist, toetades töötlevat tööstust. Samuti oli ehitatud eluasemete hulk oodatust suurem, tõustes 12 aasta kõrgemaile tasemele.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum