Kristjan Kurg • 22. detsember 2020 kell 17:59
Börsiuudised
Ainult tellijale

Apple’i elektriautode plaan lükkab aktsia hinda uue rekordi poole

Apple uus akude tehnoloogia võib elektriautode müügile hoo sisse lükata.  Foto: MIKE SEGAR

Täna avaldas Apple’i plaani tulla nelja aasta pärast turule elektriautoga, mis tõstis ettevõtte väärtust börsipäeva esimesel tunnil pea 5 protsenti. Tehnoloogiahiid võib pakkuda Teslale tugevat konkurentsi, kirjutavad Bloomberg ja Reuters.

Apple’i aktsiate 4,8-protsendiline tõus on kella kaheksaks langenud veidi tagasi 2,8 protsendini, kuid näitab uuesti tõusvat joont. Päeva tipus maksis ettevõtte aktsia 134,41 dollarit, mis on vähem kui nelja dollari kaugusel eelmisest rekordist septembris, kui aktsia maksis 137,98 dollarit.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum