Anu Lill • 23. jaanuar kell 11:27
Börsiuudised
Ainult tellijale

Pensionikogujat võib tabada äkkrikastumine

LHV Varahalduse juht Joel Kukemelk vastu võtmas aasta investeerimisteo auhinda.  Foto: Raul Mee

Aasta investeerimisteoks 2020 kuulutati LHV roheliste fondide loomine nii teise kui kolmandasse pensionisambasse, pakkudes Eesti suurimale investeerimisturule ülikõrge tootlusega investeerimisvõimalust.

Kui seni peeti Eesti suurimal investeerimisturul, ehk 706 000 investoriga teise samba turul aastas 5-6% tootlust toonud fonde heaks, siis LHV tõestas oma Rohelise fondiga, et pensionikogujat võib oodata ees ka äkkrikastumine. Märtsis tegevust alustanud LHV Roheline fond suutis vähem kui aastaga pensionikogujate vara kahekordistada.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum