Äripäev • 2. aprill kell 7:28
Börsiuudised
Ainult tellijale

S&P 500 tegi uue rekordi

Suurfirmasid koondav USA indeks S&P 500 ületas eile 4000 punkti taseme.  Foto: ANGELA WEISS, AFP

Aasia aktsiad ja USA varade futuurid kerkivad täna. Eile jõudis suurfirmasid koondav indeks S&P 500 uue rekordini ning ületas 4000 punkti taseme.

S&P 500 sulgus 4019 punkti juures, olles päevaga kerkinud 1,2 protsenti. Kerkisid ka tööstuskeskmine Dow Jones (+0,5%) ja tehnoloogiaindex Nasdaq (+1,8%). Investorid on optimistlikumad USA majanduse taastumise kiiruse osas. Näiteks USA tööstustoodang kasvas märtsis viimase nelja kümnendi kiiremas tempos. Täna laekuvad Ühendriikide tööturunu näitajad ja oodatakse viimaste kuude loodud töökohtade arvu kiireimat kasvu. Julgust lisab ka president Joe Bideni infrainvesteeringute plaan.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum