Juhan Lang • 13. juuni 2016 kell 9:15
TOP
Ainult tellijale

Võlaorjusest finantsilisse vabadusse

Pokkeriäss Madis Müür teab, et väga oluline on seada endale suured eesmärgid.  Foto: Andres Haabu

Suured võlad sugulastele ja maksuametile, liigne alkohol, tööturul nõutavate oskuste puudumine, keskharidusega piirduv haridustee – just niisugune oli masu ajal aktsiainvesteeringutega rahaliselt hävinud Madis Müüri (30) stardipositsioon teel finantsvabadusse.

Nüüd, aastaid hiljem on Müür üks enimteeninud eestlasest pokkerimängijaid, ettevõtja, menuka finantsblogi autor ja aktiivne investor, kelle aktsiaportfelli turuväärtus on ligemale 160 000 eurot. Kui ta vähegi sooviks, siis võiks ta kas või täna jalad seinale visata ja päevagi töötamata kokkuhoidliku elustiiliga surmatunnini välja venitada. Kuidas ta seda tegi?

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum