Heidi Vihma • 14. detsember 2019 kell 4:00
Erilehed
Ainult tellijale

Restoranitest: koka koju toitu nautima

Restoran Clos on kodurestoran. Ühelt poolt on see tõesti nii – veel mõne aja eest oli see peakoka isiklik kodu. Oma kindlate lahtiolekuaegadega ja kindlaksmääratud menüüga toimib see aga täpselt samamoodi kui kõik teisedki restoranid.

Algul vaid esimesele korrusele mõeldud restoran on pärast pooleaastast tegutsemist laienenud ka ülakorrusele.  Foto: Raul Mee

Algul vaid esimesele korrusele mõeldud restoran on pärast pooleaastast tegutsemist laienenud ka ülakorrusele – huvi on olnud niivõrd suur, põhjendas ettekandja. Esimese korruse söögituba on väga hubane. Natuke meenutab Kohalikku, natuke Mimosat ja natuke Linnuküla restorani, mis samuti kui Clos on rajatud kodumajja.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum