Restoran Clos on kodurestoran. Ühelt poolt on see tõesti nii – veel mõne aja eest oli see peakoka isiklik kodu. Oma kindlate lahtiolekuaegadega ja kindlaksmääratud menüüga toimib see aga täpselt samamoodi kui kõik teisedki restoranid.

- Algul vaid esimesele korrusele mõeldud restoran on pärast pooleaastast tegutsemist laienenud ka ülakorrusele.
- Foto: Raul Mee
Algul vaid esimesele korrusele mõeldud restoran on pärast pooleaastast tegutsemist laienenud ka ülakorrusele – huvi on olnud niivõrd suur, põhjendas ettekandja. Esimese korruse söögituba on väga hubane. Natuke meenutab Kohalikku, natuke Mimosat ja natuke Linnuküla restorani, mis samuti kui Clos on rajatud kodumajja.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Kinnisvaraturg muutub kiiresti, sest koduostjate ja üürnike ootused kodule on ajas nihkunud. Kuna eluasemekulud kasvavad ja perede eelarved on pingul, eelistatakse üha enam kodusid, kuhu saab kohe sisse kolida ning millel on hea hinna-kvaliteedi suhe. See areng mõjutab oluliselt ka seda, kuidas arendajad ja sisekujundajad eluruume planeerivad. Kinnisvaraeksperdi sõnul teevad inimesed ostuotsuse kiiremini, kui nad ei pea tegema suuri lisakulutusi.