investor Toomas • 27. veebruar 2018 • 1 min
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale

Investor Toomas: pettumust ei tunne

Nõudlus lõhe järele hoiab hinda üleval ka sel aastal.  Foto: Scanpix/Reuters

Täna teatas minu portfelli suurinvesteering Leroy Seafood nii oma eelmise kvartali majandustulemused kui ka mulle väljamakstava dividendi.

Minu postkasti lennutatud teate kohaselt lubas ettevõtte maksta mulle eelmise aasta eest omanikutulu 1,5 Norra krooni aktsia kohta. Arvestades, et minu portfellis on 6400 Leroy Seafoodi osakut, peaks sel aastal minu kontole laekuma 9600 krooni. Tänast krooni ja euro kurssi arvestades on seda veidi üle 960 euro.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt