Pommuudis pikaajalisele investorile

Investor Toomas juubeldab investeerimisklassiku ilmumise puhul.  Foto: Anti Veermaa
Investor Toomas
Ainult tellijale

Tegemist on uudisega, mis tagab investorile rahuliku une ka majanduskriisi kõige sügavamas põhjas ning võimaldab seejuures ka jõukust kasvatada.

Olen oma 17aastase investorikarjääri jooksul korduvalt mõelnud, kuidas hinnata seda, millises majandustsüklis me praegu asume ning milliseid investeeringuid tuleks sellest lähtuvalt teha. Samuti olen püüdnud järgida strateegiat, mis võimaldaks mul oma portfelli pärast võimalikult vähe muretseda ning seda ka olukorras, kus kõik mulle kuuluvad aktsiad on tugevas miinuses. Erilist huvi olen tundnud selle vastu, kuidas teiste turuosaliste emotsioonidest kasu lõigata või kahju vältida. Seejuures on tähtis ka emotsionaalsele „punast värvi“ survele turgudel mitte alluda.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum