investor Toomas • 18. detsember 2019 kell 8:31
Investor Toomas
Ainult tellijale

Ah sa raisk! Olen teine

Oleksin peaaegu taburetilt maha kukkunud, sest ligi 18 tegutsemisaasta jooksul ei ole ükski meie regiooni fond, veel vähem pensionifond, mulle tootluselt ligilähedalegi saanud, nüüd pean aga vaatama ühe puhul tagatulesid.

Investor Toomas kaotas liidrikoha,.  Foto: Äripäev

Sattusin paar nädalat tagasi Äripäevast lugema, kuidas indeksifondid platsi puhtaks lõid ja asusin mõtisklema: hmm... ka mul pole ajast, mil esimene passiivne pensionifond turule toodi, kõige kehvemini läinud. Niisiis otsustasin numbrid ritta seada ja vaadata, kuidas mul võrreldes turult leitava teise pensionisamba fondidega on läinud, seda siis kogu võrreldava perioodi jooksul. Kui sel hetkel olin veel liider, siis täna numbritele uuesti otsa vaadates on üks fond minust möödunud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum