investor Toomas • 30. märts kell 7:04
Investor Toomas
Ainult tellijale

Ettevõttel on raha vaja ja tuleb selleks lausa börsile, kuid samas ei võta laenu vastu

Foto: Ekraanitõmmis

Just alles ülemöödunud nädalal valutasin südant langevate laenuintresside pärast ja mõtlesin, kuidas Mintoses asja edasi ajama peaks. Siis tuli Delfin Group välja ootamatu plaaniga minna 2021. aasta jooksul börsile.

Hõõrusin kohe käsi, et kui nüüd börsilt hakatakse raha kaasama, küll siis laenukraanid ka lahti tehakse! Aga tutkit! Jätkuvalt valitseb Mintose põhiturul Delfin Groupi laenuplatsil üks suur tühjus ja viimati hellitati mind 22. märtsil. Sain siis lausa 300 eurot investeerida paari-kolme 11,5% intressimääraga laenu ja juba järgmisel päeval tehtigi börsile mineku plaanid avalikkusele teada.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum