investor Toomas • 13. juuli 2018 kell 3:06
Investor
Ainult tellijale

Kas Apple saab imeärist uue kasvu?

Internet lekib: Apple'i fännid pakuvad üksteise võidu tooteid, millelt õunafirma võiks sügisel lina pealt tõmmata. Aga mina loodan enamat.

Aktsia on tänavu tõusnud vaid 11%.Müüa ei soovita praegu aga ükski Reutersi küsitletud analüütik.  

Mul on Apple'i suhtes alati kahetised tunded olnud. Mulle meeldib see kasv, mida ta näitab, meeldib, et ta suudab suurusest hoolimata ikka veel meeletuid arengunumbreid näidata. Kuid kõige rohkem meeldib mulle see, kuidas ta on ühest väikesest vidinast loonud tõelise religiooni: vaidlus selle üle, kas Apple'i toode on maailma parim või mitte, ajab tülli sõpru ja aitab kontsernil toodete eest häbitult suurt summat nõuda. Investorina tahan teada, mis saab edasi. Ja kui uskuda Bank of America analüütikuid, siis uus suund on liitreaalsus ja sealt tuleb aasta-paari pärast tubli kümmekond miljardit lisakasumit.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum