Ettevõtja ootab särasilmset ja õpihimulist praktikanti

Tallinna Transpordikooli tarkvara ja andmebaaside halduse õpilane Robert Põlder pakkus oma praktika ajal Kalevi IT-osakonnas arvutikasutajatele IT-tuge, vastates tekkinud küsimusetele, lahendades probleeme ja juhendades arvutikasutajaid.  Foto: Raul Mee
12. september 2016 kell 11:46
Kasulik
Ainult tellijale

Ettevõtted soovivad praktikandina näha noori, kes tunneksid ettevõtte vastu siirast huvi, oleksid initsiatiivikad, sooviksid õppida ja areneda.

Kaleviga võtavad praktikast huvitatud noored enamasti ise ühendust, rääkis ettevõtte personalidirektor Krista Laever. Seejärel tuleb esitada vajalikud dokumendid, toimuvad intervjuud, mille põhjal tehakse otsus. “Praktikakoha soovijaid on palju ning kõigile kahjuks me kohta pakkuda ei saa,” selgitas Laever.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum