Kuidas veiniturul läbi lüüa?

Restorani Leib Resto ja Aed omanik Kristjan Peäske leiab, et restoranid võiksid omale sobiva veinivaliku ise sisse osta.   Foto: Postimees/Scanpix
Lennart Käämer • 15. juuni 2017 • 1 min
Jaga lugu:
Kasulik
Ainult tellijale

Kuigi väikseid tegijaid on Eesti veiniturul meeletult palju, valitsevad seda siiski suured maaletoojad. Võtmekohad läbimurdeks on õige sihtgrupi leidmine ja e-turundus.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt