Kuidas veiniturul läbi lüüa?

Restorani Leib Resto ja Aed omanik Kristjan Peäske leiab, et restoranid võiksid omale sobiva veinivaliku ise sisse osta.   Foto: Postimees/Scanpix
Jaga lugu:
Kasulik
Ainult tellijale

Kuigi väikseid tegijaid on Eesti veiniturul meeletult palju, valitsevad seda siiski suured maaletoojad. Võtmekohad läbimurdeks on õige sihtgrupi leidmine ja e-turundus.

Veiniturul läbilöömiseks jääb restorani Leib Resto ja Aed omaniku ja peasommeljee Kristjan Peäske sõnul originaalsetest lahendustest ja unikaalsetest tootevalikutest üksinda vajaka.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum