Artur Talvik paljastab kõik Eesti autopoliitikud!

06. aprill 2017, 09:59
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20170406/ENTERTAINMENT/170409816/AR/0/AR-170409816.jpg

Kas Mad Ossinovski või Jevgeni Bond? Riigikogu liige Artur Talvik paljastab värskes poliitsatiiri saates Kinopoliit Kosmos kõik Eesti kiired ja vihased autopoliitikud. Vaata, kes on Eesti poliitika Bond, Mad Max, Batman ja teised.

Saadet toetab Kino Kosmos IMAX

Tegu on teise osaga kuueosalises poliitsatiiri saates Kinopoliit Kosmos, kus kuus Eesti tipp-poliitikut kuuest Eesti suurimast erakonnast saavad ülesandeks leida Eesti poliitilised vasted Hollywoodi kassahittidega seotud filmitegelastele. Vasted tuleb anda viiele erinevale tegelasele, oma erakonnast valida ei tohi ja kuna edu saadab neid, kes enda üle naerda oskavad, tuleb saatekülalisel lõpuks ka määrata, kes ta ise nimetatud filmitegelastest oleks.

 "Kiired ja Vihased 8" IMAX 2D's ainult KOSMOS IMAX'is

Osta pilet SIIT

Episood 1:

Meelelahutus on Äripäeva toimetusest sõltumatu rubriik, mis koostöös erinevate brändidega toob Äripäeva lugejani ärikastmes põneva meelelahutusliku sisu.
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. April 2017, 10:44

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing