21 aprill 2016

Spordiennustaja Peep: Põnev nädal seljataga, pilk helgema tuleviku poole!

Eelmise nädalavahetuse ennustustega mu nädala saldo PAF-is küll võidukalt ei lõppenud, aga miinus oli õnneks ülimalt väike.

Jäähoki KHL-i finaalseeria Moskva AKSK ja Magnitogorski Metallurgi vahel kujunes niivõrd üllatusterohkeks, et neid ebaõnnestunud ennustusi pole mõtetki taga nutta. Edu ei toonud ka korvpalli Euroliiga kui mullune meistermeeskond Madridi Real mängiti koduplatsil Fenerbahce Ülkeri poolt täielikult üle. Jalgpalliplatsil oli mul kamaluga õnne. Madridi Reali rutiinsele võidule lisaks kodus Getafe üle tõid nii Liverpooli fantastiline comeback Dortmundi Borussia vastu kui ka Leicester City viimase hetke viigivärav West Hami võrku mulle naeratuse näole ja raha kontole. Huvitav oleks teada, kumma süda rohkem värises enne Leonardo Ulloa üleaja penaltit, kas Jamie Vardy või minu oma… Pühapäeval sain kõiges rahus jälgida kuidas Sebastian Vettel Shanghai GP-l ennast mängleva kergusega poodiumile sõitis.

Neljapäeval keskendun vaid korvpallile

Euroliigas on selgunud juba kolm Final Four meeskonda, vaid Barcelona ja Krasnodari Lokomotiv-Kubani veerandfinaalpaaris läheb vaja rohkem kui kolme kohtumist. Hispaania suurklubi juhib seeriat võitudega 2-1 ja neljas mäng Barcelona koduplatsil peaks ka sellele veerandfinaalile punase juti alla tõmbama. Barcelona võidukoefitsient on suhteliselt väike, kõigest 1,23, aga uskudes, et Krasnodar saab tol õhtul korraliku sauna julgen panustada 6.- eurot Barcelona handicap võidu peale -8,5 punkti. Siin on PAF-i koefitsient juba parem, lausa 1,94. Ka Eesti korvpalli Meistriliigas on käimas veerandfinaalid. Rapla Avis võõrustab seeria kolmandas kohtumises Rakvere Tarva meeskonda ja kuigi raplakad on võitnud mõlemad seni peetud kohtumised, on vara Andres Sõbra juhendatavat Rakvere satsi maha kanda. Ennustan Tarva võitu ja panustan seega Rakvere peale tagasihoidlikud 2.- eurot. PAF premeeerib mind koefitsiendiga 2,65.

Reedel vaatan Prantsusmaa liiga vutti

Prantusmaa jalgpalliliigas on mängimata veel neli vooru. Nice omab häid väljavaateid jõuda järgmisel hooajal Euroopa väljakutele, välistatud pole isegi koht Meistrite liigas. Reedel kohtutakse koduväljakul liigast väljalangemisohus oleva Reimsiga ja Nice vajab seda võitu nagu õhku. Nice’i võidukoefitsient PAF-is on 1,80 ja panustan sellele 5,50.- eurot.

Laupäev möödub Hispaania päikese all

Pärast kolme järjestikust kaotust koduses liigas võttis Barcelona lõpuks jalad kõhu alt välja ja tagus kolmapäeval võõrsil Deportivo La Coruna võrku lausa 8 palli!!! Kuna ka Madridi klubid ei eksinud on Barca, Atletico ja Real neli vooru enne Primera Divisioni lõppu endiselt vaid ühe punkti sees. Hispaania jalgpalliliigas on käimas ülivõimsalt kõige põnevam ja võrdsem heitlus ihaldatud meistritiitlitele Euroopa jalgpallimurudel sel kevadel. Enam ei mängi rolli kellega ja kus mängitakse, eksida lihtsalt ükski esikolmikust enam ei tohi. Et põnevust jätkuks liigas maksimaalselt viimaste voorudeni välja ennustan ka laupäeval kõigi kolme suurklubi võitu. Mängu panen 6.- eurot kombinatsioonile, mille koefitsient PAF-is tuleb kokku 1,81.

Pühapäeval elan kaasa Leicester City suurele unelmale

Oma eelmises liigamängus pääses Leicester üle noatera West Hami haardest. Klubi väravakuningas Jamie Vardy võttis äärmiselt rumala sukeldumisega endale punase kaardi ja jääb seetõttu pühapäevasest kohtumisest Swansea vastu eemale. Leicester mängib taaskord kodupubliku ees, aga ilma Vardyta võib tekkida suuri raskusi väravate löömisega. Samas ei näe ma otsest ohtu, et Swansea võiks võõrsil võiduga üllatada, seega panustan 12.- eurot tiitlipretendendi topeltšansile võit või viik. PAF annab selleks koefitsiendi 1,20. Head mänguõnne!

Kõik koefitsiendid kehtisid artikli kirjutamise ajal. Värsked koefitsiendid ja spordiennustuse pakkumised leiad Pafi kodulehelt.

Hetkel kuum