11. september 2017 kell 11:00

Äripäeva kullafond: uued tuuled üüriäris

Tallinnas müüakse iga neljas korter üürikorteriks.  Foto: Postimees/Scanpix

Seekord meenutame kuulajate lemmikuid kinnisvarasaateid.

Saate esimeses pooles arutatakse selle üle, miks on mõned üüriinvestorid oma korterid müüki pannud ja miks on väikeinvestorile kahjulik, kui üürituru probleemid kaovad. Vestlusringis osalevad Triestate OÜ juhatuse liige Kalev Raidjõe, Uus Maa Kinnisvarabüroo juhatuse liige Mika Sucksdorff, Fast Track Educationi juhatuse liige Peeter Pärtel, Bonava Eesti OÜ tegevdirektor Timo Riismaa ja Baltic Horizon Fundi fondijuht Tarmo Karotam.

 

Saate teises pooles saab teada, kui palju ostetakse uusarendustest kortereid väljaüürimiseks. Äripäeva ajakirjanik Eliisa Matsalu uuris välja ja tulemusi kuuleb juba saatest.

Hetkel kuum