18. oktoober 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Hommikuprogramm. Meelis Mandel ja Rivo Sarapik

Äripäeva hommikuprogrammi saatejuhid (vasakult) Harry Tuul, Meelis Mandel, Priit Jõgi, Aivar Hundimägi ja Igor Rõtov.  Foto: Andres Haabu

18. oktoobri hommikuprogrammist saab lisaks päeva tähtsamatele uudistele teada, mis toimub kaitsetööstuses, miks on parimad kinnisvarabürood tundmatud väikefirmad, mis on Netflixi fenomen ja miks tuhanded inimesed Tartusse idufirmade sündmusele kogunevad.

Stuudios on Meelis Mandel ja Rivo Sarapik. Saates on külas militaarettevõtja Kuldar Väärsi, Startupday korraldaja Andres Kuusik, börsitoimetuse ajakirjanik Indrek Mäe ja Eesti Ekspressi ajakirjanik Mikk Salu.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt