29. detsember 2017 • 1 min
Jaga lugu:

Hommikuprogramm: inimröövid, majanduse hea tervis ja tulevikutrendid

Äripäeva hommikuprogrammi saatejuhid (vasakult) Harry Tuul, Meelis Mandel, Priit Jõgi, Aivar Hundimägi ja Igor Rõtov.
Äripäeva hommikuprogrammi saatejuhid (vasakult) Harry Tuul, Meelis Mandel, Priit Jõgi, Aivar Hundimägi ja Igor Rõtov.  Foto: Andres Haabu

29. detsembri hommikuprogramm toob lisaks uudistele kuulajani rea põnevaid teemasid. Juttu tuleb Apple´ist, mis tunnistas nutitelefonide manipuleerimist, järgmise aasta tähtsamatest trendidest tehnikas, rohust läbipõlemise vastu, miks Äripäeva väljamõeldud tegelane investor Toomas buumi ajal vaid 1,6% tootlusega pidi leppima, mis hakkab juhtuma Eesti majanduses ja paljust muust.

Saates saavad sõna ravimifirma Roche juht Kadri Mägi, SEB personalispetsialist Liina Hindremäe, Äripäeva börsitoimetuse juht Juhan Lang. Saate lõpetab Gasello Kongressil esinev Estonia klaverivabriku omanik Indrek Laul, kes räägib, mis teda motiveerib.

Saatejuht on Priit Jõgi, uudiseid toimetab Rivo Sarapik.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt