Hommikuprogramm: inimröövid, majanduse hea tervis ja tulevikutrendid

29. detsember 2017, 07:00
Äripäeva hommikuprogrammi saatejuhid (vasakult) Harry Tuul, Meelis Mandel, Priit Jõgi, Aivar Hundimägi ja Igor Rõtov.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20171228/BROADCAST/171229917/AR/0/AR-171229917.jpg

29. detsembri hommikuprogramm toob lisaks uudistele kuulajani rea põnevaid teemasid. Juttu tuleb Apple´ist, mis tunnistas nutitelefonide manipuleerimist, järgmise aasta tähtsamatest trendidest tehnikas, rohust läbipõlemise vastu, miks Äripäeva väljamõeldud tegelane investor Toomas buumi ajal vaid 1,6% tootlusega pidi leppima, mis hakkab juhtuma Eesti majanduses ja paljust muust.

Saates saavad sõna ravimifirma Roche juht Kadri Mägi, SEB personalispetsialist Liina Hindremäe, Äripäeva börsitoimetuse juht Juhan Lang. Saate lõpetab Gasello Kongressil esinev Estonia klaverivabriku omanik Indrek Laul, kes räägib, mis teda motiveerib.

Saatejuht on Priit Jõgi, uudiseid toimetab Rivo Sarapik.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. December 2017, 10:47

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing