Nipid hea üürniku ja üürikorteri leidmiseks

01. juuni 2018, 13:00
Uus Maa elamispindade tegevjuht Kristi Djomin
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180531/BROADCAST/180529601/AR/0/AR-180529601.jpg

Korteri omanikule on sobiva üürilise leidmine alati pisuke peavalu, sest kunagi ei tea, kas valitud inimene hoiab sinu vara nii nagu sina või tekitab hoopis hulgaliselt probleeme. Samamoodi on üürnikul korterit valides keeruline ette näha kõiki probleeme, mis võivad tekkida.

Sellest, mida mõlemad osapooled peaksid enne otsuse tegemist tähele panema, räägib "Uus Maa kinnisvarasaates" Uus Maa elamispindade tegevjuht Kristi Djomin. Lisaks tuleb juttu, milliseid erilisi uusi arendusi on Tallinnasse kerkinud ja mida teevad praegu korterite üürihinnad. 

Saadet toetab Uus Maa kinnisvarabüroo.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. May 2018, 10:04

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing