Kuidas põgeneda rõske talve eest?

14. august 2018, 07:00
RelocateMe eestvedajad Endrik Eller ja Kaarel Sein
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180813/BROADCAST/180819904/AR/0/AR-180819904.jpg

Suvekuumus on läbi ja ees ootab sombune sügis-talv. Ettevõtjatele ja vabakutselistele on aga värskelt loodud programm, mille abil rõske ilma eest põgeneda. Sellest räägivad Äripäeva hommikuprogrammis lähemalt RelocateMe loojad Endrik Eller ja Kaarel Sein.

Lisaks räägime advokaadibüroo Ellex Raidla partneri, vandeadvokaat Ermo Kosega sellest, miks peavad septembriks kõik Eesti juriidilised isikud lisama äriregistrisse ettevõtte tegelikud kasusaajad ja millise lisakohustuse see endaga kaasa toob. Uurime ka seda, mida peab järgmine valitsus kõige olulisema asjana ettevõtjate jaoks ära tegema ja mis saab vabalangusesse sattunud Türgi liirist.

Tutvustame ka Äripäeva raadio uut saatesarja e-kaubandusest.

Stuudios on Birjo Must ja Eliisa Matsalu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. August 2018, 17:00

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing