14. august 2018
Jaga lugu:

Kuidas põgeneda rõske talve eest?

RelocateMe eestvedajad Endrik Eller ja Kaarel Sein  Foto: Erakogu

Suvekuumus on läbi ja ees ootab sombune sügis-talv. Ettevõtjatele ja vabakutselistele on aga värskelt loodud programm, mille abil rõske ilma eest põgeneda. Sellest räägivad Äripäeva hommikuprogrammis lähemalt RelocateMe loojad Endrik Eller ja Kaarel Sein.

Lisaks räägime advokaadibüroo Ellex Raidla partneri, vandeadvokaat Ermo Kosega sellest, miks peavad septembriks kõik Eesti juriidilised isikud lisama äriregistrisse ettevõtte tegelikud kasusaajad ja millise lisakohustuse see endaga kaasa toob. Uurime ka seda, mida peab järgmine valitsus kõige olulisema asjana ettevõtjate jaoks ära tegema ja mis saab vabalangusesse sattunud Türgi liirist.

Tutvustame ka Äripäeva raadio uut saatesarja e-kaubandusest.

Stuudios on Birjo Must ja Eliisa Matsalu.

Jaga lugu:
Hetkel kuum