Liis Amor • 6 veebruar 2019

Kinnisvara müügile viitav broneerimisleping on õigustühine

Triniti vandeadvokaat Anna Liiv selgitas, et kinnisvara ostule eelnevas broneerimislepingus ei tohi olla viiteid tulevasele müügile selles tähenduses, et näiteks broneerimistasu ei tohi olla arvestatud müügihinna katteks, vastasel juhul on broneerimisleping tühine.   Foto: Liis Amor

Äripäeva raadiosaate "Triniti eetris" esimeses pooles käsitlesime kinnisvara ostule eelnevat broneerimislepingu temaatikat: kui sõlmid enne kinnisvara ostmist broneerimislepingu, siis mis lepingu sa tegelikult sõlmid ja kas see ka kehtib?

Saate teises pooles rääkisime, mis saab juurdepääsust kinnistule juhul, kui avalikult kasutatavalt teelt juurdepääs puudub. Mis tingimustel on õigus kinnistule juurdepääsu nõuda ning kas ja kui palju selle eest tuleb tasuda? Küsimustele andis vastuseid Triniti vandeadvokaat Anna Liiv.

Saadet juhtis Liis Amor.

Saade valmib koostöös advokaadibürooga Triniti.

Kuula värsket „Triniti eetris“ saadet Äripäeva uuest podcast'ide keskkonnast.

Hetkel kuum