Anu Lill • 21. aprill kell 9:14
Saated
Ainult tellijale

Tallinna börsilt leiab ostmist väärt firmasid küll

Investor Indrek Naur, kes on börsil teeninud miljoneid, vaatab praegu nende ettevõtete poole, mis pole kriisis pihta saanud.  Foto: Andras Kralla

Kõik viimaste aastakümnete kriisid oma aktsiaportfelliga üle elanud kogenud börsiinvestor, ettevõtja ja vandeadvokaat Indrek Naur leidis, et Tallinna börsil üks ettevõte küll välja suremas, kuid selles kriisis on ka võitjaid.

Näiteks Eesti pangad, mis sisenesid kriisi tugevatel finantsjalgadel, tulevad sellest ka edukalt välja, samas kui Baltika saneerimine on ainult agoonia pikendamine, rääkis Naur raadiosaates "Investor Toomase tund". Kõige kindlam investeering on aga Silvano-taoline võlavaba ettevõte, mis on juba edukalt eelmised kriisid seljatanud.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum